Tiskové zprávy

Pozvánka na Automotive Interiors Expo 2014

22. 4. 2014, Kroměříž

24.-26. června 2014 vystavujeme na stuttgartském veletrhu Automotive Interiors Expo 2014 na stánku A5024.

V červnu ve Stuttgartu

Ve dnech 24.-26. června 2014 najdete Plastiku na veletrhu Automotive Interiors Expo 2014. Na stánku A5024 budeme prezentovat své výrobky pro automobilové interiéry.

Automotive Interiors Expo 2014

Výstava Automotive Interiors se koná ve Stuttgartu na novém moderním výstavišti nedaleko letiště. Společně s výstavou Automotive Interiors zde probíhají výstavy jako Automotive Testing Expo, Engine Expo a Vehicle Dynamics na kterých vystavují profesionálové automobilového průmyslu z celého světa.

Plastika spolu s dalšími padesáti zahraničními vystavovateli bude prezentovat své nejnovější výrobky a technologie.

Třídenní výstava

Automotive Interiors Expo 2014 představí řadu vystavovatelů s nejrůznějšími automobilovými produkty jako jsou zpětná zrcátka, karbonové díly, dveřní panely, přístrojové desky, sluneční clony a rolety, designová sedadla, podlahové rohože atd.

Výstava je především určena pro odbornou veřejnost, ale díky synergiím veletrhu, stylingového studia a rozsáhlého rámcového programu, poskytuje ideální prostředí pro výměnu odborných zkušeností a informací, navazování kontaktů a poznání nejnovějších trendů v oblasti automobilových interiérů. Komplexní know-how ze všech oblastí Interiors láká pestrou škálu návštěvníků z řad zástupců předních automobilových značek.

Těšíme se na osobní setkání s našimi dlouholetými obchodními partnery i s novými zákazníky.

Komplexní plastové komponenty

PLASTIKA a.s. v Kroměříži patří k významným dodavatelům komplexních plastových komponentů pro průmyslové výrobky, zejména pro oblast automobilového a počítačového průmyslu.

Ing. Daniel Bartošek - obchodní ředitel

Souvislosti