Tiskové zprávy

Zkušební provoz vývojového centra

21. 5. 2014, Kroměříž

PLASTIKA a.s. zahajuje zkušební provoz vývojového centra.

Zahájení zkušebního provozu vývojového centra

V květnu 2013 byla zahájena výstavba vývojového centra společnosti Plastika. Budova v hodnotě 32 milionů korun bude poskytovat zázemí vývojovému oddělení. Díky dotaci z programu Potenciál OPPI je 40 % této částky hrazeno Evropskou unií. Celá výstavba byla rozdělena na 2 etapy.

Rok poté dospěla výstavba k dokončení 1. etapy a byl zahájen zkušební provoz. Samotným zprovozněním vývojového centra se ale projekt v cíli neocitl. Naším dalším úkolem je jednotlivá pracoviště plně vybavit a začít s realizací testování nových materiálů na zkušebních linkách. Toto je hlavním cílem druhé etapy, v níž by měly být stavební práce dokončeny a dodáno zbývající strojní zařízení.

Jsme rádi, že vývojové centrum přinese nové pracovní příležitosti. Zprovoznění vývojového centra a přijímání nových zaměstnanců je potvrzením, že naše společnost je zdravá a její podnikatelský záměr je více než konkurenceschopný.

Komplexní plastové komponenty

PLASTIKA a.s. v Kroměříži patří k významným dodavatelům komplexních plastových komponentů pro průmyslové výrobky, zejména pro oblast automobilového a počítačového průmyslu.

Souvislosti