Tiskové zprávy

Den otevřených dveří

5. 9. 2015, Kroměříž

V sobotu 5. 9. 2014 proběhl Den otevřených dveří firmy Plastika.

Den otevřených dveří

Za velkého zájmu návštěvníků proběhl 5. 9. 2015 v prostorách PLASTIKA a.s. Den otevřených dveří. Téměř tisícovka návštěvníků přišla shlédnout zázemí společnosti, provozní prostory i bohatý doprovodný program.

Děti se šátky

Vystoupení dětí.

Kulturní program

Kulturní program zahájily děti z mateřské a základní speciální školy Kroměříž. Následovaly Příběhy medvídka Pú. Program pokračoval povedeným vystoupením kroměřížských mažoretek Lexy, které si připravily sólové a duo vystoupení. Slušovičtí divadelníci odehráli představení Robin Hood. Prostor mezi vystoupeními vyplňovaly atrakce pro malé návštěvníky jako malování na obličej a airbrush. O hudební tečku se postarala skupina Second hand Kabat Revival.

Diváci

Diváci sledují kulturní program.

Za vydařené odpoledne patří poděkování zejména návštěvníkům, pro které byl den otevřených dveří pořádán a jejichž velká účast a zájem přispěly k vytvoření příjemné atmosféry.

Malování na obličej

Malování na obličej.

Komplexní plastové komponenty

PLASTIKA a.s. v Kroměříži patří k významným dodavatelům komplexních plastových komponentů pro průmyslové výrobky, zejména pro oblast automobilového a počítačového průmyslu.

Souvislosti