Tiskové zprávy

Preferovaný dodavatel Fujitsu Siemens

20. 10. 2004

PLASTIKA a.s. získala od firmy Fujitsu Siemens Computers významné ocenění Preferred Supplier (Preferovaný dodavatel).

Preferovaný dodavatel Fujitsu Siemens

PLASTIKA a.s. získala ocenění od nejvýznamnějšího zákazníka.

V říjnu 2004 získala PLASTIKA a.s. významné ocenění Preferovaný dodavatel (Preferred Supplier) od svého významného zákazníka Fujitsu Siemens Computers. Při vyhodnocování všech dodavatelů Fujitsu Siemens Computers, kterých je více než 1 500 se umístila PLASTIKA a.s. na vynikajícím 11. místě.

Diplom Preferred Supplier

Preferred Supplier

PLASTIKA a.s. dodává firmě Fujitsu Siemens Computers počítačové klávesnice více než 7 let. Zajišťuje pro zákazníka kompletní servis tedy nejen výrobu, ale také montáže, lakování, testování, laserový popis a kompletní logistiku. PLASTIKA a.s. také zajišťuje návrh, konstrukci a výrobu forem pro vstřikování termoplastů.

Fujitsu Siemens Computers si na Plastice cení zejména vynikající flexibilitu a technickou kompetenci, která mu umožňuje dosahovat úspěchu u svých zákazníků a poskytuje mu konkurenční výhodu.

Toto ocenění potvrzuje správnost nastoupeného trendu Plastiky v absolutní orientaci na potřeby zákazníka a dokládá naplňování vize Plastiky Naše jméno budou zákazníci spojovat s technologickými schopnostmi, spolehlivostí a flexibilitou, které jim usnadní úspěch a budou předcházet jejich potřeby.

Ing. Marcela Bradová