Napsali o nás

Plastika oceněna společností Fujitsu Siemens

Týdeník kroměřížska 4. 3. 2008

PLASTIKA a.s. byla oceněna certifikátem Preferred Supplier Fujitsu Siemens Computers.

Preferovaný dodavatel

Kroměřížská Plastika byla jako jediný evropský výrobce oceněna společností Fujitsu Siemens hodnocením preferovaný dodavatel. Světový leader v oblasti počítačů každoročně hodnotí své dodavatele v kategoriích kvalita, strategický nákup, logistika, vývoj a výzkum. Všichni dodavatelé, jsou zařazeni do skupin limitovaný, akceptovatelný a preferovaný dodavatel. Dosažené hodnocení má zásadní vliv na spolupráci a udělování zakázek pro další období.

Plastika dodává do FSC kompletní počítačové klávesnice více než 10 let. Vedle samotné výroby se přední odborníci firmy podílejí také na vývoji nových klávesnic a konstrukci forem. Kompletní servis doplňují služby Logistického centra, ze kterého je do 24 hodin distribuováno zboží do destinací určených zákazníkem. Klávesnice jsou vyráběny ve více než 20 jazykových verzích, například arabská, ruská, finská klávesnice.

Certifikát Fujitsu Siemens Preferred Supplier

Certifikát Preferred Supplier

Výsledky za rok 2007 přinesly Plastice nejvyšší a nejprestižnější označení - preferovaný dodavatel. Ing. Radim Hanák, manager pro Fujitsu Siemens Computers k tomu říká:

Ohodnocení je o to cennější, že jsme v současnosti jedinou firmou v Evropě, která ještě vyrábí standardní drátové a bezdrátové PC klávesnice. Naší specializací jsou klávesnice té nejvyšší kvality. V minulém roce Plastika dodala svému klíčovému zákazníkovi 2,4 mil. ks klávesnic, což představuje nárůst o 10 % ve srovnání s výsledky roku 2006. Tato čísla jsou úctyhodná, zvážíme-li, že zbytek světové produkce se vyrábí v Asii. Fujitsu Siemens Computers si na Plastice cení vedle špičkové kvality zejména vynikající flexibilitu a technickou kompetenci. Právě tyto parametry zařadily Plastiku mezi preferované dodavatele a umožnily vývoj a výrobu nového typu klávesnice.

Monika Vrzalová - Marketing Manager
Telefon: 573 511 189

Souvislosti