Tiskové zprávy

Plastiku Kroměříž řídí Michal Nosek

Kroměříž 17. 6. 2008

Ing. Michal Nosek, MBA byl pověřen vedením firmy PLASTIKA a.s.

Ing. Michal Nosek, MBA vede Plastiku

Představenstvo společnosti PLASTIKA a.s. pověřilo vedením firmy předsedu představenstva Ing. Michala Noska,  MBA, který je zároveň předsedou představenstva Plastika Group a.s., vlastníka 100 % akcií PLASTIKA a.s.

Michal Nosek

Ing. Michal Nosek, MBA

Plastika

Konsolidovaný obrat Plastika Group byl v r. 2007 téměř 900 mil. Kč. Dceřiná společnost  PLASTIKA a.s. v Kroměříži v roce 2007 dosáhla obrat přes 730 mil. Kč a spustila investiční program do technologického rozvoje ve výši přes 100 mil. Kč. Vedle výstavby vlastní lakovny a vybudování čistého prostoru pro vstřikování dílů z transparentních materiálů  směřovaly investice do nákupu nových vstřikolisů a IT technologií. Portfolio komplexních služeb bylo rozšířeno o výrobu forem v Číně s plnou garancí Plastiky. Noskovou prioritou pro tento rok je finalizace započatého investičního programu a realistické naplnění nových technologií zakázkami.

Vize Ing. Noska

Ing. Nosek shrnul své vize takto.

Společnost v posledních letech významně rozšířila svůj areál i technologie. Z původní převahy výrob pro PC sektor jsme se přeorientovali na sofistikované autokomponenty a logistické služby s přidanou hodnotou. Kromě důrazu na obchod se proto budu věnovat i intenzivnímu rozvoji interních procesů a zvyšování produktivity.

Monika Vrzalová, marketing