Tiskové zprávy

Auta pro Chůvičky

16. 7. 2019, Kroměříž

Společnost PLASTIKA a.s. přispěla na zakoupení vozidla Dacia Dokker pro terénní odlehčovací službu Chůvičky.

Slavnostní předání sociálních automobilů pro terénní odlehčovací službu Chůvičky

V úterý 16. července 2019 se na nádvoří ředitelství Sociálních služeb města Kroměříže p.o. konalo slavnostní předání osobních automobilů Škoda Octavia a Dacia Dokker pro terénní odlehčovací službu Chůvičky. Prostředky pochází z výtěžku květnového Benefičního večera s Olgou Lounovou v Domě Kultury Kroměříž. Sociální pracovnice Chůviček od 1. 4. 2019 návštěvují lidi se sníženou soběstačností, nebo děti se zdravotním znevýhodněním od devíti let, kteří tak mohou zůstat v domácí péči.

Předání vozidla Dacia Dokker

Předání vozidla Dacia Dokker

Společnosti PLASTIKA a.s. a Chropyňská strojírna a.s. přispěly na automobil Dacia Dokker. Slavnostní předání terénních sociálních automobilů se konalo za účasti zástupců PLASTIKY a.s. paní Vavrušové a pana Zbranka.

Automobily převzala ředitelka SSKM p.o. paní Klučková spolu s vedoucí DOZP Barborka a Odlehčovací terénní služby Chůvičky paní Mikulovou. Zástupce z vedení města Kroměříže pan místostarosta Vít Peštuka poděkoval všem přítomným zástupcům sponzorských firem za jejich přínosné sociální aktivity v regionu.

Komplexní plastové komponenty

PLASTIKA a.s. v Kroměříži patří k významným dodavatelům komplexních plastových komponentů pro průmyslové výrobky, zejména pro oblast automobilového průmyslu.

Souvislosti